Feestelijke erkenning voor jubilarissen

Feestelijke erkenning voor jubilarissen bij FCC De Bissinghcrossers in Ommen tijdens ledenbijeenkomst.

Op maandag 29 januari vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats van Fietscrossclub De Bissinghcrossers in de knusse kantine op sportpark Westbroek te Ommen. De bijeenkomst werd om 19.30 uur geopend door de scheidende voorzitter, Dennis Makkinga.

Tijdens deze vergadering blikten de leden terug op het afgelopen jaar 2023, waarin de rijders talloze prachtige wedstrijden hebben gereden. Er werd lof uitgesproken voor de perfect onderhouden baan, mogelijk gemaakt door de toewijding van vele vrijwilligers, en voor de algehele gang van zaken binnen de vereniging.

Financieel gezien keek penningmeester Annet Jaspers terug op het jaar 2023. Na goedkeuring van de kascontrolecommissie kon zij met tevredenheid melden dat het jaar werd afgesloten met een klein positief saldo, wat resulteert in het uitblijven van een contributieverhoging voor het komende jaar.

Vooruitkijkend naar het nieuwe jaar staan er diverse uitdagingen op het programma. De club zal twee wedstrijden organiseren, waaronder het Overijssels kampioenschap van de Nederlandse Fietscross Federatie op 6 april, waar fietscrossend Nederland naar Ommen komt. Op 29 juni staat er ook een wedstrijd voor district Oost van het NFF op het programma.

Naast sportieve hoogtepunten werkt de club aan duurzaamheid, waarbij er plannen zijn voor de implementatie van LED-verlichting in samenwerking met externe partijen.

Voor de periode 2025-2027 werken we aan flitsende nieuwe clubshirts, waarvoor we de (bestaande) sponsors benaderen. Heb je een bedrijf en draag je de BMX-sport een warm hart toe, maar heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Laat van je horen bij sponsoring@debissinghcrossers.nl voor de mogelijkheden. Andere sponsormogelijkheden zijn ook zeker niet uitgesloten.

Aan het einde van de vergadering werden vier jubilarissen gehuldigd vanwege hun 25-jarig lidmaatschap: Martijn Jaspers (bondscoach team NL), Kevin van der Linde (afwezig), Iris van der Linde en Sander Waaijenberg. Zij ontvingen een mooi aandenken en een bos bloemen, uitgereikt door secretaris Joris Bosch.

Aftredend voorzitter Dennis Makkinga werd eveneens in het zonnetje gezet voor zijn inzet voor de vereniging, met een bos bloemen en een dinercheque als blijk van waardering. Hiermee sloot de voormalige voorzitter de vergadering af.

Wil je zelf een keer komen fietsen? Kijk dan op onze website voor meer informatie: www.debissinghcrossers.nl, of stel je vragen aan secretaris@debissinghcrossers.nl.